Моля влез или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Име, парола и продължителност на сесията
429348 Мнения в 9367 Теми от 13161 Потребители
Последен потребител: pichoo
* Начална Страница Помощ Търси Календар Чат Реклама RSS Вход Регистрация
Svatbata.org  |  За всеки по нещо  |  За дома - уют и комфорт (Модератор: Kali_jj)  |  Тема: мухъл!!! ^С^ 0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9 Надолу Изпрати тема Печат
Автор Тема: мухъл!!! ^С^  (Прочетена 17313 пъти)
*Лина*
плямпало, ама се трае
Неактивен Неактивен

От: България

« Отговори #45 -: 12.11.2007 20:46:56 »

И на нас пак ни изби мухъл. Аз го чистих сега със Саво, но мухълът е на тавана, та не мога да кажа дали избелва... сякаш ми мирише на белина препаратът.
Мирише на белина, защото е разтвор на белина :biddrin:За Церезит и на мен ми изглежда, че върши работа :emot2:

Smile though your heart is aching...
smile even though it's breaking...
when there are clouds in the sky... you'll get by.
Smile through your fear and sorrow...
Smile and maybe tomorrow...
you'll find that life is still worthwhile if you just smile.
R.I.P.
Bianka
плямпало, ама се трае
Неактивен Неактивен

От: ...някъде там

« Отговори #46 -: 12.11.2007 20:57:45 »

Не много по темата, но от този препарат така ме боли глава, че  :y07: не мога да трая

Bella
плямпало, ама се трае
Неактивен Неактивен

Fortuna favet fortibus!Dum Spiro,Spero!

« Отговори #47 -: 04.02.2008 13:26:18 »

и аз да се присъединя в отбора :doh:преди две седмици забелязах вкъщи и направо изпаднах в истерия :cussing:
Ние сме с Дървена дограма,стъклопакет,+ външна изолация и аз все си мислех,че така"пакетирани",няма да имаме такъв конденз-да,ама не-в абсолютно всички стаи(и топли,и студени)се проветрява,но все пак имаше мухъл по дограмата,щорите и под первазчето-даже и на стената! :crazyeye:
аз си мисля ,че не ни е уплътнена достатъчно качествено дограмата (към стъклото) :new78:

препоръчаха ми и на мен тези уреди,които са около 300-350 лв,но сега като прочетох за кутиите,ще взема и аз да пробвам,че то май спасение няма!
а препарата SAVO е само за стени,така ли?Дограмата с какво мога да я чистя,след като забърсах с влажен парцал,за да махна мухъла ,остана черно :cussing:(а тя е тъмно кафява!)

Nihil lacrima citius arescit!Нищо не съхне по-бързо от една сълза.....
истински се вижда само със сърцето,същественото е невидимо за очите
„ Има две неща ,които ме изпълват с възхищение – синьото небе над мен и моралният закон вътре в мен „
Шуш
наш човек
**
Неактивен Неактивен

« Отговори #48 -: 04.02.2008 16:18:56 »

ciaobella, от тези кутии никакъв ефект няма поне при нас. Събират по 1 пръст вода за седмица, а по стъклата тече на струйки  :cussing: Тези от 300 лева може да са по-скъпи, но започвам да си мисля дали да не се прежаля и да взема. Аз нашите прозорци ги трия по няколко пъти на ден - сутрин особено в спалнята е ужас! За съжаление съвет друг не мога да дам, защото и аз не знам вече какво да правя. Нашата дограма също става черна, там където е текла водата, но тя е пластмасова и я трия с Меглио и не остава и следа, но за дърво нямам идея.
мим
наш човек
**
Неактивен Неактивен

От: София

« Отговори #49 -: 04.02.2008 21:39:56 »

тази година сме с кутиите с втечняващите се таблетки на Церезит. Влагата определено е намаляла. Северната стена, горе в ъгъла до тавана почернява но по-бавно. Само веднъж съм го чистила тази зима, следователно се появява по-рядко. Отказах се от Саво и Антимухъл. Много силно миришат. Открих, че разтвор от вода и обикновения зелен Доместос върши същата работа, а не мирише така остро. Откакто съм почистила предния път не се е появявал.

Ivy
Мисис Svatbata.org 2008 3 място
*
Неактивен Неактивен

Щъркелът ни донесе малка буба Александра

« Отговори #50 -: 05.02.2008 00:16:02 »

О боже колко познато.
Такава влага е у нас че дървената врата към градината така се е надула че не мога да я отворя.Голямо блъскане пада скоро може и прозорците да сломя.
Пробвахме с абсорбиращите кутий но те поемат много малко.
После си купихме една машинка абе то си е като климатик ,електрическо ,средно по големина Делонги изсмуква влагата и ако ви кажа че за няколко часа се пълни с 3-4 литра  вода ще повярвате ли?
Иначе си купувам един репарат тук мирише на белина и милото предположи че е някакъв разтвор от белина ама за минута смъква всичко и не остават петна нито по стени нито по дърво или плат.

Bella
плямпало, ама се трае
Неактивен Неактивен

« Отговори #51 -: 05.02.2008 08:47:46 »

tteeddyy ти използваш ли препарата върху дърво,или само за стени :new78:

не мен ми препоръчаха тази машина ,но не съм сигурна ,че помага,а колко време стои в една стая-имам впредвид мога ли да я местя и в други стаи,защото аз имам 4ри и във всички има конденз и влага,или трябва з авс стая да има машинка :new78:ми то няма да можем да се разминем от уреди :mrgreen:

„ Има две неща ,които ме изпълват с възхищение – синьото небе над мен и моралният закон вътре в мен „
Ivy
*
Неактивен Неактивен

« Отговори #52 -: 05.02.2008 10:56:42 »

tteeddyy ти използваш ли препарата върху дърво,или само за стени :new78:

не мен ми препоръчаха тази машина ,но не съм сигурна ,че помага,а колко време стои в една стая-имам впредвид мога ли да я местя и в други стаи,защото аз имам 4ри и във всички има конденз и влага,или трябва з авс стая да има машинка :new78:ми то няма да можем да се разминем от уреди :mrgreen:

Мила тя е портативна така че можеш да я размъкваш навсякъде.
Наистина върши работа нашата на практика работи без да спира и все има какво да изсмуче. Вечер я спирам защото въздуха става ужасно сух и на сутринта боли гърло

Jeri_07
плямпало, ама се трае
Неактивен Неактивен

От: Варна

винаги ръка за ръка

« Отговори #53 -: 05.02.2008 17:11:56 »

tteeddyy тези машинки тук са над 300 лв при вас колко струват  :new78:

Ivy
*
Неактивен Неактивен

« Отговори #54 -: 05.02.2008 17:33:32 »

tteeddyy тези машинки тук са над 300 лв при вас колко струват  :new78:

Нашата струваше около £70 което идва към 200 лв че и по малко.Много са ефективни

Jeri_07
плямпало, ама се трае
Неактивен Неактивен

винаги ръка за ръка

« Отговори #55 -: 05.02.2008 17:34:42 »

ако може кажи марката  :new17:

Sweety Pie
наш човек
**
Неактивен Неактивен

« Отговори #56 -: 05.02.2008 19:26:37 »

И аз съм с две ръце за тези машини. И ние в началото пробвахме с кутия с таблетка, но е умряла работа. А машината я имаме от две години и сме много доволни. И при нас, както при TTeeddyy събира по около 3-4 литра. . Не ми харесва единствено, че е шумна.
А по въпроса с препаратите, и аз отначало опитах какви ли не, но в крайна сметка най-ефикасно ми се видя много концентриран разтвор на белина, който сама си приготвям.

Ivy
*
Неактивен Неактивен

« Отговори #57 -: 05.02.2008 19:55:00 »

Нашата е Delongi и е много тихичка.Видяхме се в чудо и решихме да я вземем.Половинката бая ме кандърдисваше а аз все му виках че само тоя боклук нямаме в къщи но сега съм доволна че я взехме.Ето я :

Jeri_07
плямпало, ама се трае
Неактивен Неактивен

винаги ръка за ръка

« Отговори #58 -: 06.02.2008 11:40:15 »

А тя на ток ли е или на батерии  :new78:

Bella
плямпало, ама се трае
Неактивен Неактивен

« Отговори #59 -: 06.02.2008 11:44:15 »

всъщност каква е точно функцията на подобни "Апарати за мухъл"?как изсмуква влагата?ако се писне обикновена ел печка в стаята,няма ли пак да стане ?
лошото е,че ние нямаме влага вътре в апартамента,само поп дограмата и не разбирам откъде е  :new78:мисля,че този уред няма д ами е от полза....какво  изсмуква?

Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9 Нагоре Изпрати тема Печат 
Svatbata.org  |  За всеки по нещо  |  За дома - уют и комфорт (Модератор: Kali_jj)  |  Тема: мухъл!!! ^С^ « назад напред »
Отиди на:  

БГ Фактор | Бижута и аксесоари | Е-Телевизор | Ка Студио | Фото забавления
erogance | Family-bg.com | igrite.com | JobSuit.com | koteto.com | Za-TEBE.com

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Svatbata.org Powered by SMF 1.1.11 SMF © 2006,2007 Simple Machines LLC
Страницата е генерирана за 0.158 секунди с 18 заявки.