27.11.2014 22:33:48Последен член: HristoKavalov
Svatbata.org » Последни публикации
Страници: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
 1 
 -: Днес в 22:24:22 
Започната от Pepi - Последна публикация от marinea_bg
Пълнозърнести палачинки, салата от червено и китайско зеле с червен боб, омлет, ориз със зеленчуци. Помело и киви.
Вчера- свински пържоли с лук, зелен лук и маслини, салата от два вида зеле и сандвичи с кашкавал.

 2 
 -: Днес в 21:59:39 
Започната от Nina van Horn - Последна публикация от Nina van Horn
Много добре, Мариета.:biddrin:
Ето едно от любимия ми сериал:


Толкова много бисери имаше в него, докато Чарли участваше, че умирам от яд, че съм ги забравила. Жалко, че спряха да го въртят по Fox-a - щях да си припомня някои.:biddrin:

И още едно забавно:


И...Класика: :y36:


 3 
 -: Днес в 20:50:52 
Започната от Nina van Horn - Последна публикация от marieta.k
''- Аз съм силна и ще се справя.
- Аз ще съм силният. Ти само бъди нежна и ме обичай.''  :y02: Любим цитат от ''Господин и Госпожа Смит''

 4 
 -: Днес в 19:05:29 
Започната от Nina van Horn - Последна публикация от Cersei
 :y09:

 5 
 -: Днес в 18:51:47 
Започната от Velasco - Последна публикация от Cersei
"Темата" е с малко подвеждащо заглавие, защото в самите "наименования" на героините е заложен някакъв подтекст, който не можем да предценим от морална гледна точка, дали е в полза на питащия потребител или напротив. Казано просто- Какво искат мъжете?  :y09:
Харесва му и едната и другата. Едната е даже с бонус "одобрена от мама", но пък забранения плод е толкова секси и изкусителен, и може би не пречи, ако по-разкрепостената жена се навие да нямат сериозни ангажименти, а да са си само партньорчета за секса, а другото ... същественото със: семейство, деца и мили спомени, да си е с доброто момиче. Което обаче никога да не разбира за другата. И така ... си живееш до дълбоки старини, мечките ти носят мед и живота е прекрасен  :y36:

 6 
 -: Днес в 18:33:13 
Започната от Velasco - Последна публикация от Nina van Horn
Нина, не става въпрос за нови и стари потребителки. Просто не понасям подобно отношение към жените - като към трофей, към стока или нещо от този род. Жената е човек, личност, и заслужава съответното уважение и добро отношение и в думите, и в поведението спрямо нея (същото се отнася и за мъжете, естествено).

И за да поразваля темата на Веласко: не, не съм "кореняк-потребителка", тук започнах да пиша малко преди да се омъжа, и съм научила много тук, за най-различни области. Не се считам за нещо особено. Но до преди няколко месеца форума беше много по-различно и обогатяващо място... а сега се превръща в развалина. Попадна ми една интернет класация  от юли / август насам броя на посетители е спаднал драстично (говоря от 120 - 130 хиляди посещения на месец, на 5 - 10 хиляди в момента). Страшно много от хората, които пишеха редовно, вече не го правят, защото не им харесва нивото, на което е форума в момента, и поддържаме връзка основно във ФБ. Което за мен лично говори лошо за новите собственици... освен ако целта им с купуването на форума не е била просто да го заличат от съществуване. Не ми се обиждайте, просто споделям фактите. Хубав ден.

Това възвишено творение на човешкото високомерие го видях още сутринта, но реших, че е по-добре да свърша малко полезна работа, вместо да се занимавам с глупости. Сега, обаче ще го удостоя с внимание, защото е грехота да не му се отдели такова.
То (високомерието) породи в мен няколко въпроса и, понеже и аз, като Кари Брадшоу не се срамувам да питам ще ги отправя към височайшата авторка:
1. Joyful, защо критикуваш под сурдинка, след като си толкова убедена в правотата си. Така и така си го постнала извън темата, поне го сложи с нормален шрифт.
2. Кое ниво свалихме и най-вече кога? Аз влязох тук лятото и форумът приличаше на призрачен град - живот никакъв... но пък на високо ниво.:biddrin:
3. Форумът кога точно западна?
4.Кой продава добър активен форум и кой купува умрял такъв, за да го унищожи? Какво ще го прави? Ще го предаде за скрап?
5.Щом твърдиш, че новият собственик  го е купил с намерение да го заличи, кажи каква цел предполагаш, че е имал? - защото аз не виждам никаква логика в това твърдение.

Сега пък аз ще ти отговоря и изобщо не ми пука дали ще нараня някоя от аборигенките (местното население, демек) в този, така жив и възвишен форум.

Форумът западна, защото сте неактивни и не ми говори за полезните теми и добрите съвети, при положение, че в последните дни лично аз забелязах нови теми с въпроси и молби за съвет от нови потребители, на които вие ''полезните'' и ''възвишените'' не благоволихте да обърнете внимание. Когато от вас се иска помощ сте прекалено заети, за да пишете по разни западнали форуми, но когато някой ви сръчка майчината чест (моята тема за майчинството) вие, като типични преживни животни най-после давате признаци за живот.
Нивото, за което говориш представляваше точно три активни теми:
''мандарини, натурален сок и вафла'' - от рубриката ''какво ми сготви мама днес''

''Кекс и курабийки'' - от рубриката ''варива, печива и запръжки''

''Коремчето на мама расте'' - единствената, в която се получава някаква комуникация между всичките три (3) бременни във форума.
Много е лесно да говориш за ниво, когато не искаш нещата да се променят, но новият собственик иска форума жив и колкото и да роптаете това ще се случи.
Вашето нелепо и неоснователно мрънкане на тема ''ниво'' е все едно да убиеш човек и да се възмущаваш, че лекарите му уронват престижа, като го интубират.
Ние може и да допускаме грешки в опитите си, но вас ви няма никакви, когато се търси насока. Вие сте активни само, когато видите възможност да критикувате и абсолютно капсуловани срещу всеки низш новодошъл, независимо колко добронамерено и културно е подходил.

п.с. Веласко, извинявай, че ти оспамих темата, но ти си знаеш най-добре как да постъпиш.
Мъжете сте от клас членестоноги и накъдето посочи членът, натам тръгват нозете (аууу колко ниско ниво!), затова послушай сърцето или който орган там слушаш, защото умните съвети са, като рициновото масло - лесно се дават, трудно се приемат.

 7 
 -: Днес в 17:57:23 
Започната от Nina van Horn - Последна публикация от Nina van Horn
И тук добри цитати, браво.:biddrin:
И понеже ми се иска да включим и някои гениални цитати от филми ще започна с първите, за които се сетих и, за които се наложи да се подсещам от мрежата.:biddrin:

''Нашите животи са определени от възможности, дори и тези, които сме пропуснали'' - ''Странният случай с Бенджамин Бътън''

И най-любимите ми от много велик филм:
http://troll.bg/pdata/t/l-4594.jpg

http://vic4e.com/files/g2rC1T.jpg

И любимият ми Джордж - лека му пръст;

http://4.bp.blogspot.com/-zu_A2PTTjPI/UIjqhymlh9I/AAAAAAAAA2U/N4LEqBGviAs/s400/40.jpg

 8 
 -: Днес в 14:22:15 
Започната от Velasco - Последна публикация от Velasco
Ечи то аз ако не уважавах женките щех ли да пусна тука тема и да очаквам читав съвет?

Ама тука някои не ми уважавате гледната точка...  :eek: Примерно не щете да ми влезите в положението че ма влече да се въргалям у леглото със секси вълкодав и да мачкам големи бомби и да шляпкам сочна задница..

Това ситното даже няма го коментирам. Дъртите потребителки сте си шернали някакъв шаблонен текст и го пействате ни в клин ни в ръкав... Чел съм го в 3-4 различни теми ощи преди месеци.

 9 
 -: Днес в 12:21:42 
Започната от рен - Последна публикация от Maria_D
Аз я давам под формата на капки: http://apteka.framar.bg/30011379/%D0%B5%D1%85%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B5%D1%8F-%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D0%BA%D0%B8-30-%D0%BC%D0%BB-%D0%B1%D0%B5%D0%B7-%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D1%85%D0%BE%D0%BB-nature-39s

В 1 мл се съдържат 250 мг суха билка. Дава се профилактично, а при заболяване дозата се увеличава. Трябва и аз да започна да пия, защото ей го - детето се разболя и оздравя за 3 дни, а аз дето се заразих от него си влача вируса вече 5-ти ден :lol:.


 10 
 -: Днес в 10:08:49 
Започната от Марияна Дамянова - Последна публикация от lorraine
Cersei, не са ми изтичали водите, чак по време на раждането мисля, че ги спукаха. То толкова бързо стана, че не се сещам точно кога и как. И при първото ми раждане изтекоха, когато контракциите бяха най-силни, малко преди да родя. . А все очаквах като по филмите да се плиснат и да тръгна към болницата  :mrgreen:

Благодаря ви за пожеланията!
Тупурче, целувки на твоите сладури  :kissi:

Страници: [1] 2 3 4 5 6 ... 10