07.07.2015 18:21:21Последен член: fred4о
`
Svatbata.org » Последни публикации
Страници: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
 1 
 -: Днес в 17:31:18 
Започната от ♥¸.•*´¯)Brum♥¸.•*´¯) - Последна публикация от svatbar
Ъ....това ми е трудно да го повярвам.

 2 
 -: Днес в 17:29:21 
Започната от svatbar - Последна публикация от svatbar
Здравейте,
Като гледам, много недоволни потребители има от правилата и контрола тук, колкото и да са стари мненията им, те са важни за нас!

Моля в тази тема нека всички, които не харесват правилата, искат да предложат ново правило или пък си мислят, че трябва доработка на някое от тях - да пишат. Ние ще се постараем да направим така, че всички да бъдат доволни. В тази тема искам всеки да може като влезе ясно да прочете какво искат потребителите - моля, аргументирайте си постовете. Не можем да направим реформи, заради едно неграмотно и неаргументирано написано съчинение. Подобни мнения, които целят само оронване на авторитета на някой, без градивна критика, ще бъдат изтривани без да се замисляме.

Поздрави, 3 
 -: Днес в 17:22:13 
Започната от nmitev - Последна публикация от svatbar
Темата е доста интересна, а и доста фотографи съдират 10 кожи за 5 снимки, затова ще я направя важна.

 4 
 -: Днес в 16:59:52 
Започната от bai_ivan - Последна публикация от svatbar
Тютюна съм го чел отдавна....наистина книгата е прекрасна.

 5 
 -: Днес в 16:58:01 
Започната от bai_ivan - Последна публикация от svatbar
И какво се случва? Кипи трескава активност. Защо? Защото обърнахте свободата на свободия и толерантността на толерастия. Цензура ТРЯБВА да има! Тя е като контролиращ и регулиращ орган, колкото и да не ви харесва. Защото резултатът е именно това.А в този форум се подвизават хора, които имат таланта да изкарват най - лошото, а после да те сочат с пръст. Жалко, жалко жалко. Гледайте на този форум като на микрообщество. А всяко общество си има своите правила, за чието спазване се следи и при неспазване се вземат съответните мерки. Бан е прекрасна опция! Използвайте я!

Здравей,
Мнението не е най - ново, но ти обещавам, че тук никой не си развява коня до безкрайност....няма как да кажеш, че тук контрола е изпуснат, защото ако ти кажа бройката на баннати, наистина ще се шашнеш. Лично аз ще се постарая да няма свободия, но всеки има право да изрази лично мнение и постоянната цензура не е хубаво нещо. Сигурен съм, че всички тук се стараят да направят форума по - приятно общество.


Поздрави,


 6 
 -: Днес в 16:51:31 
Започната от blank - Последна публикация от svatbar
Гледам темата и не вярвам на ушите си....нито мирен, нито спокоен тон, 42 страници бълвоч, който никой не чете, а само форума се рейтва по - зле.
Освен това темата е стара, затова и имам основание да и сложа едно ключе. Надявам се да ми се разсърди никой, особено колежките.

 7 
 -: Днес в 14:28:05 
Започната от kristina_sabcheva - Последна публикация от svatbar
Особено за децата е много важно да спят на хубав матрак....всеки организъм е различен и не може да казваш, че щом ти си добре на такъв матрак, значи всички трябва да са добре. Разбира се, че трябва хубав матрак и не разбирам защо в тази държава нямаме култура на добрия и здравословен сън...нито високите възглавници, нито онези гадни пружинени матраци са добре за здравето...

 8 
 -: Днес в 13:58:02 
Започната от charming - Последна публикация от svatbar
Имаше скоро в jobs.bg за мланд меринджей обява на минимална работна заплата....И то наистина си  беше изписано млад меринджей.

 9 
 -: Днес в 13:39:52 
Започната от svatbar - Последна публикация от svatbar
Здравейте, кумове!
Къде са булките?

И тъй като изгубихме булките ще пуснем едно търсене на съкровище специално за тях - конкурс със супер награзи за всички дами от "Красота и стил".

Коя булка не иска да бъде ослепителна на сватбата си? Ами никоя!
Затова предлагаме избор от две уникални награди за победителя

Награда 1 - http://krasotaistil.com/products/%D0%9F%D0%A0%D0%9E%D0%9C%D0%9E-%D0%9F%D0%90%D0%9A%D0%95%D0%A2-%D0%97%D0%90-%D0%95%D0%9F%D0%98%D0%9B%D0%90%D0%A6%D0%98%D0%AF-%D0%A1-%D0%9A%D0%9E%D0%9B%D0%90-%D0%9C%D0%90%D0%A1%D0%9A%D0%90-START.html
или
Награда 2 -http://krasotaistil.com/products/%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D0%BB%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-Kristal.html


Единственото нещо, което трябва да направите е да напишете първи 200 мнения във форума, считано от тази дата. Мнения, които са направени преди тази дата не се броят.

Напълно по избор на победителя.

Булки, пленихме ли ви?
Слушайте условията:

1. Първата награда се присъжда на първия заявил в тази тема, че е направил 200 мнения.
2. Всеки участник трябва да заяви, че има интерес да участва в конкурса в тази тема и да изчака отговор от администратор или модератор, че е одобрен и мненията му са засечени.
3. Правилата на форума се спазват независимо от това, че тече конкурс. СПАМ мнения и теми на потребители, участващи в конкурса няма да се модерират, а ще се трият и няма да се броят.
4. При агресивен СПАМ и off topic, администраторите и модераторите могат да вземат решение да дискфалифицират потребителя от конкурса.
5. При двама потребители, направили 200 мнения, печели този, който първи обяви това в темата.
6. При голям интерес, към конкурса могат да бъдат добавени още награди.


Записванията започват да текат СЕГА и свършват паралелно с конкурса. Той приключва, когато някой обяви, че е написал 200 мнения. Администраторите и модераторите могат да удължат срока на конкурса, за да се даде шанс и на други потребители да спечелят награда. Записванията са публични и кандидатури на лични съобщения не се приемат! Постове, които са направени един след друг не се зачитат. Мнения се броят само в упоменатите в правилата раздели.

Форумът гарантита изпращането на наградите!


Поздрави, 10 
 -: 01.07.2015 13:28:07 
Започната от ♥¸.•*´¯)Brum♥¸.•*´¯) - Последна публикация от Svetla
Погледнах темата и се сетих за някакъв образ, който на времето обикаляше апартаменти  под наем и по стечение на обстоятелствата беше живял в 2 на познати. Освен, че не си плащаше сметките, явно е бил някакъв доста мрачен тип, защото и в двата апартамента остави естествения паркет боядисан в черно, стените - в тъмнолилаво, а тръбите на парното - в тъмно синьо  :crazyeye:

Страници: [1] 2 3 4 5 6 ... 10