27.04.2015 20:03:34Последен член: tsveti84
Svatbata.org » Последни публикации
Страници: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
 1 
 -: 24.04.2015 22:52:26 
Започната от Thea - Последна публикация от gani19
Звездичка не разбирам с какво новите потребители ви дразнят толкова много, та чак жаби ни наричате. Еми заради такова отношение като твоето няма никой.
Не ли по добре да  сте по любезни и гостоприемни.?
Cersei спрях да коментиран  темата, която бяхме започнали, защото видях че си  променила коментарите ти. Което за  мен означава, че не искаш да коментираш.

 2 
 -: 23.04.2015 20:46:19 
Започната от desitka - Последна публикация от nena82
вижте го този окоолоочен крем http://faberlic.bg/litse/okoloochni аз не съм го ползвала но чух много добри неща за него ако има някоя колежка от форума, която си го е купувала нека сподели подробности, ще бъда благодарна.


 3 
 -: 22.04.2015 23:17:22 
Започната от kosara - Последна публикация от Eleandra Zane
Церцейка пак е била пияна. За пореден път се изненадвам как може да дава мнение какво ценят мъжете у жените жена, която от години активно си търси мъж и не може и не може да намери. В нейния случай лошото е, че се чувства непълноценна без мъж, което значи че перманентно се чувства така и все на някой трябва да си го изкара. Освен ако не взима участие в темата, за да помогне на клетите си посестрими, като сподели, че, ето, тя е сама и не може да завърже мъж, защото не си чисти тоалетната след голяма нужда и не може да готви супа, та да не повтарят нейната грешка.

За съжаление, Церцейке, понеже съм имала възможност да ти наблюдавам виртуалните опити за флиртове, ще кажа, че трудно ще стигнеш въобще до супата и чистенето на тоалетната, защото изглеждаш неуравновесена и налудничава, което плаши мъжете повече от всеки друг недостатък. Общо-взето, ако трябваше да заложа пари, бих заложила, че ти мъж, освен за еднократно чук-чук, трудно ще си намериш. Дори и затова ще ти става все по-трудно предвид възрастта ти. Може би трябва да се включиш в някой телевизионен формат за отчаяни хора, та и теб да те огрее нещо.

 4 
 -: 22.04.2015 21:19:05 
Започната от Ekaterina - Последна публикация от nena82
Някой ползвал ли е тези кремове за тяло http://faberlic.bg/tialo/kremove-mliako и може ли да ми даде повече информация за тях?


 5 
 -: 22.04.2015 21:05:52 
Започната от Марияна Дамянова - Последна публикация от ina_z
Жена ли си или травестит я вземи да идеш да се прегледаш на психиатър или си смени дълъра. И по-честичко намирай някой, който да те изчука, че незадоволени жени като теб  вдигат кръвно и се пръскат от злоба.

 6 
 -: 22.04.2015 10:04:21 
Започната от kosara - Последна публикация от Nina van Horn
Cersei, много грозно и грубо - дано се гордееш със себе си. Последните няколко поста във форума са пример за това как се отбранява малко дете, когато му липсват аргументи. Опитай да защитиш тезата си конструктивно, без грозни лични нападки и ако не друго, то поне няма да предизвикаш отвращение. Не е лична нападка, а съвсем добронамерен човешки съвет, защото сред нещата, които най-много мразя в тоя свят са вулгарните жени, които даже не осъзнават, че са такива, а си мислят, че са извисени, пък никой не ги оценява.

И преди да ме емнеш и мен, знай че в момента не можеш да ме нараниш, така че спести си усилията. Опитай се да вникнеш в думите, поне веднъж. Не всяка критика е опит за обида - понякога е огромна услуга. Изисква се само малко мъдрост, за да го разбереш. :biddrin:

 7 
 -: 22.04.2015 03:16:34 
Започната от Thea - Последна публикация от Cersei
Тъжно е, крадецът да вика "дръжте крадеца".
С какво Цървулка е доказала, че не е основната Жаба, която всъщност с нищо не допринася за така любимият й форум?!

Споделям, че такъв род стари потребители вместо да се стараят наистина форума да се развива, те напротив, се опитват да го дозакопаят . Това е тъпо, защото по-лесно би било да са толерантни,и поне една тема да се сетят да създадат, която да е интересна, за повече от един човек и кучето им.

 8 
 -: 22.04.2015 02:54:49 
Започната от Марияна Дамянова - Последна публикация от Cersei
Разхождах се в един МОЛ и попаднах на машините с електронни игри. Момиченце на около 10 години играеше на една от машините, а таткото стоеше до него и го подкрепяше. Играта беше - с един пистолет се стреля по хора, които изскачаха от разни врати, ъгли и тем подобни и се гонеха. Детето стреляше, а когато улучеше, електронния човек падаше и от улученото място изхвърчаше кръв,  човекът се превиваше, под него ставаше локва кръв и така нататък. И малкото дете се кефеше на всеки убит от него човек, скачаше и пищеше от радост. И това - в детския кът!
Е как да няма агресия. Родителят е там, пък и да не беше игрите са такива, филмчетата - също. Новините, интернет и от всякъде те залива помия. Учителите на маймуни да станат, няма как да възпитат едно дете, което родители възпитават по свой начин. Днешните деца растат с убеждението, че имат само права, но не и задължения. Те МАНИПУЛИРАТ родителите си, които им вярват безрезервно, дори и да виждат, че децата лъжат. Един конфликт винаги има причина за зараждането му и винаги страните са две или повече. Ако родителят се интересува само от едната страна - мнението на собственото му дете, значи се е оставил да бъде манипулиран. Днес - за едно, утре - за друго и накрая самия родител ще пострада, защото така си е възпитал детето. А една класна като не си върши работата има начини да се говори с нея, има директор, инспекторат и въпросът може да се разнищи. Това за боя - убедена съм, че децата лъжат! Има една приказка - на калпавия водолаз - водораслите му пречат.

Няма как да си Убедена, защото аз по същата логика съм убедена, че ти си ТЪПА-КУХА-БЕЗИНТЕРЕСНА ДРИСЛА!
Докажи, че не си.
Ако го направиш, може и да ти се извиня. До тогава виж дали водораслите не са ти влезли в дупки, които не си предполагала. Това, в случай, че си водолаз, щом го споменаваш.  :y33:

 9 
 -: 22.04.2015 02:48:57 
Започната от Марияна Дамянова - Последна публикация от Cersei
ХАхахахахах, Церсей, моля те, не се опитвай да анализираш хората! Не ти се отдава!:D Аз решавам проблемите си сама, така съм възпитана от моите родители. Явно това ти наричаш страхливост. И по - смело е сигурно да се оплача на мама?  Научена съм да се справям сама в живота и се гордея, че не съм от онея 30 и кусур годишни закопчани за полата на мама сополанковци и сополанки, а хванах живота си в ръце още от тийнейджър:) И съм сигурна и че дъщеря ми ще върви по моя път. В нея виждам същата борбеност.
И ако за теб е в реда на нещата детето  да гледа в чуждото и да прави саркастични забележки, а майка му после със сарказъм и арогантност да се опитва да замаже положението, ок! Не разбирам хора като теб и не желая да го правя, в реалния живот стоя далеч от хейтъри. В края на краищата всяка крушка си има и опашка. И да, аз също съм учителка, сега сигурно съвсем се настърви :biddrin: Айде сега хейт, хейт хейт!:)

Не е смешно, че всъщност не си могла да разчиташ на мама. Да, това може и да се интерпретира като тъжно, защото не си могла да научиш от мама, че не заслужаваш лошо отношение докато си наивно дете. Схващаш ли? Колко ти е погрешно разбирането, необяснено от уж хора които би трябвало да им пука за теб. От тук насетне, че ти си мислиш, каква си героиня си е твой проблем, а е всъщност каква си мазохистка да понасяш!  А, колко можеш да понесеш от човешките говна?! Явно достатъчно, след такъв очевиден и назидателен Опит!
Щом искаш и дъщеря ти да ги вкуси, твой избор.
Аз лично имам други принципи и морал.
Други разбирания за смелост и справедливост! За култура.
А това,че си учителка само ме натъжава за възпитаниците ти, които на какво ще ги научиш? Да са борбени? ха-ха-ха-ха Ужаст!
Както казваше един Скромен приятел: като знам какъв съм инженер, ме е страх да отида на лекар!
Та, пази боже, по-малко деца-ученици да попадат в бездната на некомпетентността ти.
... наистина усещам слабост в краката само като си представя ... колко си борбена... и в същото време отивам да повърна, защото сигура, ако те срещна и ти шибна един в мутрата, ще си преразгледаш разбиранията за борбеност  :y09:

 10 
 -: 22.04.2015 02:28:27 
Започната от kosara - Последна публикация от Cersei
http://www.svatbata.org/forum/index.php?action=post;msg=530607;topic=17345.30;sesc=0415d02bb4328214c82375fb706a5cfc
Някой, който срещне някой на спирката и познае само по това може ли да готви супа и да си чисти тоалетната, ще го призная за медиум. Ако го познае през виртуалното пространство, пък съвсем. Иначе, аз съм щастливо обвързана, очевидно притежавам достатъчно достойнства и умения, че да го постигна. Останалите -  зарязаните, да му мислят и да анализират достатъчно добре ли готвят супи и чистят тоалетни. Ако не - значи трябва да се усъвършенстват в тези дейности, щом смятат, че там се крие ключът към сърцето на евентуалния им партньор.

Естествено, че ти вярваме, особено на акцента "щастливо"! Дори леко завиждаме. Как ли тези умения и достойнства си ги придобила? От майка си- проститутка, или от вуйна си готвачка? Но важно е, че са достойнства. Дерзай, докато правиш свирки на жалкия си съквартирант-цървул!
Иначе си прекрасен пример за "Връзка" по неволя, ама всеки си намира похлупака.

Страници: [1] 2 3 4 5 6 ... 10