31.10.2014 23:19:05Последен член: vivian_91
Svatbata.org » Последни публикации
Страници: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
 1 
 -: Днес в 23:09:46 
Започната от Джоя - Последна публикация от 3ве3дичка
Още едно мнение, че честотата на миене на косата зависи от нейния тип.  :wink:  Относно боята на БеС, това е единствената боя, която понасям и не ми щипе. Действително се стои около час с нея, но е трайна и много щадяща. Така, че препоръчвам я  :cool:

 2 
 -: Днес в 20:13:39 
Започната от Joyful - Последна публикация от marieta.k
Привет, момичета!  :y36:
Днес в детската градина празнуваха Хелоуин. Вероника беше облечена като зайче.  :biddrin: Играли са на някакви игри, които учителките са им организирали. Било е много забавно, защото когато я взех беше много щастлива.
Приятен уикенд на всички!

 3 
 -: Днес в 20:02:44 
Започната от Джоя - Последна публикация от marieta.k
Моята коса не е толкова мазна, че да я мия през ден или всеки ден. Но все пак омазняването много ме дразни и искам да се справя с него по някакъв начин.  :mrgreen:

 4 
 -: Днес в 19:42:42 
Започната от Pepi - Последна публикация от marinea_bg
Наденица на скара, салата от домати и краставици. Меден скадкиш с тиква. Грейпфрути.

 5 
 -: Днес в 19:38:17 
Започната от Джоя - Последна публикация от marinea_bg
И според мен честотата на миенето зависи от типа коса. :y33: Моята е толкова суха (винаги е била такава, освен като малко дете- но и не съм виждала малки деца с изтощени, мазни или сухи коси  :lol: ), че чак на втори-трети ден след миенето започва да изглежда по-добре. :mrgreen: Иначе елате да видите какъв обем има иначе правата ми коса- освен, ако не използвам пресата, за да "смаля" обема.... :haha: А в ученическите ми години я миех през 10-14 дни; сега мия косата си не по-често от веднъж на 5 дни, а най-често е веднъж седмично. Всяко по-често миене си е направо тормоз за косата ми.... :smile: А и заради сухата ми коса съм свела до минимум употребата на сешоар, съхне по 2-3 часа....

 6 
 -: Днес в 19:31:58 
Започната от Thea - Последна публикация от c.r.e.a.m.
    Много ми е готино, че е петък! Днес 3 пъти спира тока, а женичката от колцентъра на ЕВН-то нищо не може да ни каже. А при нас производство спира, машини блокират, компютри се изключват докато работиш нещо и ако не си го записал  :sm11: ... Накрая шефа им се обажда и вика: Моля Ви, кажете дали ще спирате още тока или направо ми дайте едно въже да се обеся, че направо ни съсипахте днес..!!!, а човекът е страшно спокоен.   :silly:

 7 
 -: Днес в 19:26:55 
Започната от Джоя - Последна публикация от natnat
А, Звездичка я кажи за боята на Бес, колко време стоиш с нея. Аз реших да я пробвам миналия месец, понеже чух добри отзиви за нея и, че е по-слаба от алфапарф. Аз руса се правя, стоях 30минути и не ми се получи добре. После ми казаха, че времето за престой е 50 минути. И как я намираш боята, много ме е страх да не е много силна. Иначе е изгодна. Аз само корените си правя и ми изва много добре грамажа ѝ.

Аз я мия през ден, а лятото и всеки ден доста често. Така съм свикнала от години.

 8 
 -: Днес в 19:23:03 
Започната от Джоя - Последна публикация от c.r.e.a.m.
Независмо дали страдаш от мазна коса или не, две измивания седмично за мен е равносилно на нечистоплътност

 :eek: Аз също мия косата си два пъти в седмицата, защото косата ми просто няма нужда от по-често миене. Нито се сплесква, нито се омазнява, нито мирише. Честотата на миене според мен зависи от типа коса.  :y33:

 9 
 -: Днес в 19:06:34 
Започната от Джоя - Последна публикация от Nina van Horn
Независмо дали страдаш от мазна коса или не, две измивания седмично за мен е равносилно на нечистоплътност. Моята я мия през ден, не само защото е склонна към омазняване, а защото не мога да я понасям да ми мирише на цигари и други ухания, витаещи в атмосферата. Не знам дали се изтощава от честото миене, но определено боята се отмива по-бързо, но ако ще имам лош вид и свеж цвят на косата - мерси, казвам аз.:biddrin:
Масло от чаено дърво в шампана е добра идея - ползвала съм го и е сравнително добре. Чела съм, че помага и изплакване с отвара от дъбови кори - продават се в билковите аптеки и се варят по определен начин. Дъбовите кори регулират мастната секреция и решават проблема дългосрочно, а не го маскират, като сухите шампоани. Още не съм опитала, но много го препоръчват.

 10 
 -: Днес в 18:35:10 
Започната от Джоя - Последна публикация от marieta.k
Мия си косата по два пъти в седмицата. Чувала съм, че се изтощавала при честото миене.                       
Звездичка, има ли полза от тези шампоани? По- малко ли ти се омазнява косата?

Страници: [1] 2 3 4 5 6 ... 10