филма "Великолепният век"

<< < (3/23) > >>

ina_z:
Изгледах най-после всичките 24 серии от сезон 1.  Изкуших се и гледах и първа серия на сезон 2. Не е преведена, но нищо-гледах картинки. :mrgreen:
Интересно ми беше да видя дали Ибрахим наистина поля локума с отрова. :new78: Все си мислех, че е провокация, за да види реакциите на Хюррем и Лео, но .... оказа се наистина отрова.

velvet:
Ина, линка, който си дала е за епизодите от първи сезон, така ли? Пуснах първия епизод, но отгоре пише част 2-6, а и си личи, че това не е началото. Нещо се обърках, хелп :cvete:

ina_z:
velvet, епизодите са разбити на по 6 или 7 клипчета. Гледат се по ред. За ориентация позиционираш мишката върху едно от клипчетата на първи епизод и излиза подсказка коя от частите е. Ти си нацелила 2-ра от 6-те части. Потърси 1-6( това е предпоследното клипче на долния ред)  и после 2-6 и т.н. ...до 6-6.(местат им са разбъркани ) После в търсачката пишеш "Великолепният век еп. 2" и по същия начин гледаш. Може да се използват и профилите. Аз до 15-та серия гледах в профила на elihancho1981. Ot 16-ta do 24-тa нa mi6kama6ka. Профилите на потребителите и те имат свои търсачки. Ако имаш пак нещо неясно кажи. Линка който пуснах е от профила на elihancho1981.

velvet:
Оки, мерси! Ще видя по-късно :y36:

Marrrrria:
Момичета, най-лесно е да се гледа от колекциите на Vbox-a. За улеснение в гугъл се пише "Великолепният век- колекция". Аз лично гледам и съм абонирана за първата, която излиза.  Там всичко е добре подредено.  :-)

Аз току що гледах 4-те трейлъра на новия сезон и направо ме разбиха! Страхотно ще е! Бижутата на Хюррем в трейлъра с нея са точно като от истинския й портрет.
По принцип в целия филм ме впечатляват бижутата, облеклата и декорите. Едно към едно са с истинските. И си личи просто разкошът. Стаите са точно същите като в харема на Топкапъ сарай! Доста пари са вложени!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница