Моля влез или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?

Име, парола и продължителност на сесията
515085 Мнения в 10396 Теми от 17234 Потребители
Последен потребител: Nior
* Начална Страница Помощ Търси Календар Чат Реклама RSS Вход Регистрация
Svatbata.org  |  Всичко за сватбата  |  Традиции и различни ритуали (Модератори: Svilenka, Pepi)  |  Тема: търся един DJ от Варна 0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: [1] Надолу Изпрати тема Печат
Автор Тема: търся един DJ от Варна  (Прочетена 690 пъти)
ninolina83
новак
*
Неактивен Неактивен

« -: 04.04.2012 05:15:50 »

Момичета моля за помощ!!!
Имам следния проблем- търся един ДЖ от Варна, който сега май работи и във Варна и по дискотеки в Пловдив.
Проблемът е, че си е сменил телефона и сега не мога да го намеря, щом стигнах до това да пращам позната да обиколя из Пловдив да го търси смятайте докъде съм я докарала. Искахме да го наемем за сватбата ни, но той се покри, иначе беше на сватбата на брат ми и беше страхотен та искаше ми се да ми помогнете....Казва се ДЖ Тишо от Варна е, но работи и в Пловдив по последни мои данни, стария му телефонен номер е 0888/632046 но ме съмнява че вече това не му е телефона, дава свободно след което се включва гласова поща и това вече 1 месец накрая ще стигна до там да наема друг, а не искам....Моля, който може да ми помогне, че нямам много време, то си лети.....Благодаря ви предварително!!!!
stoyanov
Рекламодател
Неактивен Неактивен

От: Варна

"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"

« Отговори #1 -: 04.04.2012 11:26:10 »

Здравей! Знам кой  е този ДЖ. Свържи се с него във Фейсбук. От тук кликни: ДЖ ТИШО

Красимир Стоянов -  видеооператор и фотограф, гр. Варна, Моят сайт: http://krasimir-stoyanov.com
Страници: [1] Нагоре Изпрати тема Печат 
Svatbata.org  |  Всичко за сватбата  |  Традиции и различни ритуали (Модератори: Svilenka, Pepi)  |  Тема: търся един DJ от Варна « назад напред »
Отиди на:  

БГ Фактор | Е-Телевизор | Ка Студио | Фото забавления | Видео сайтове
erogance | Family-bg.com | igrite.com | koteto.com | Autodata.BG

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Svatbata.org Powered by SMF 1.1.18 SMF © 2006,2007 Simple Machines
Страницата е генерирана за 0.079 секунди с 21 заявки.